HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος; Χρησιμοποιήστε αυτό το αντικείμενο


21 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_mirrorr0-1024x585.jpg

Αυτό το αντικείμενο «ζει» τις μεγάλες του δόξες τον τελευταίο καιρό μιας και φέτος αποτελεί το απόλυτο διακοσμητικό trend. Ο καθρέφτης που θα τοποθετηθεί σε ένα χώρο παίζει πλέον σημαντικό ρόλο και οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δύσκολα μπορεί κανείς να καταλήξει σε αυτόν που επιθυμεί.

Οι oversized (πολύ μεγάλοι), στρογγυλοί καθρέφτες μπορούν να γίνουν το διακοσμητικό κέντρο κάθε δωματίου του σπιτιού καθώς προσθέτουν στιλ σε εισόδους, σαλόνια, μπάνια και κρεβατοκάμαρες.

Το κυκλικό σχήμα του καθρέφτη τον μετατρέπει από ένα καθαρά λειτουργικό αντικείμενο σε διακοσμητικό ενώ οι επιλογές σε ό,τι αφορά το πλαίσιο του καθρέφτη είναι πάρα πολλές.

Στην είσοδο Ένας μεγάλος καθρέφτης εισόδου είναι σαν να λέει στους καλεσμένους σας πως ακολουθεί ένα σικ και μίνιμαλ σπίτι. Αν μάλιστα έχει και χρυσό πλαίσιο θα γίνει το κέντρο συζήτησεις των καλεσμένων σας με το που θα μπουν στο σπίτι σας. Τέλος, δεν είναι κακή ιδέα να ρίχνετε μια τελευταία ματιά στην εμφάνισή σας λίγο πριν βγείτε από το σπίτι.

Στο μπάνιο Ένας μεγάλος, στρογγυλός καθρέφτης συμπληρώνει διακοσμητικά ένα μπάνιο. Μην κρατηθείτε καθόλου. Διαλέξτε έναν μεγάλο, με διακοσμητική ένταση καθρέφτη και ευχαριστηθείτε κάθε κοίταγμά σας σε αυτόν. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε το χρώμα του πλαισίου του με το χρώμα των ντουλαπιών του μπάνιου σας για μεγαλύτερη αρμονία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε πατήστε εδώ για να δείτε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα.

Δείτε ακόμη: 4+1 ιδέες για χειροποίητους καθρέφτες