HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 τρόποι να βάλετε το πιο δυνατό διακοσμητικό trend στο σπίτι σας


15 Μαρτίου 2019

thehomeissue_velvet-1024x585.jpg

Κάνοντας μια αναζήτηση στο google θα ανακαλύψετε πως το βελούδο ήρθε για να μείνει και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα διακοσμητικά trends αυτή τη στιγμή.

Το βελούδο εκπέμπει μια μοναδική πολυτέλεια και αυτή η απαλότητα της επιφάνειάς του κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα κόσμου που επιλέγει να το βάλει στο σπίτι του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και στο χώρο της μόδας όπου το βελούδο είναι τεράστια τάση και κυριαρχεί στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και στις ντουλάπες των απανταχού fashionistas.

Εμείς σας έχουμε τους 5 πιο απλούς τρόπους για να βάλετε το βελούδο στο σπίτι σας και να του χαρίσετε μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Βελούδινοι καναπέδες Ένας βελούδινος καναπές θα κλέψει τις εντυπώσεις σε οποιοδήποτε σαλόνι και να τοποθετηθεί. Κάνοντας μια αναζήτηση θα βρείτε βελούδινους καναπέδες σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και σε διάφορες τιμές. Επιλέξτε έναν καναπέ σε κάποιο έντονο χρώμα όπως είναι το μπλε ή το κόκκινο ή πράξτε με ασφάλεια και επιλέξτε έναν καναπέ σε μια γήινη απόχρωση.

Βελούδινα κρεβάτια και κεφαλάρια Είναι βέβαιο πως αν επιλέξετε ένα βελούδινο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιό σας θα νιώθετε σαν βασίλισσα κάθε φορά που κοιμάστε σε αυτό. Τη χρειάζεστε αυτήν την πολυτέλεια και το βελούδο μπορεί να σας την προσφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: O βελούδινος καναπές γίνεται passepartout