HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ανακαλύψτε πώς πρέπει να τοποθετείτε το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο


8 Απριλίου 2019

thehomeissue_bedroom0-1024x585.jpg

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τον καλύτερο νυχτερινό ύπνο, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως η θέση του κρεβατιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αν το κρεβάτι σας είναι τοποθετημένο λάθος, τότε ίσως δεν ξεκουράζεστε όπως πρέπει. Πριν, λοιπόν, πάρετε την τελική σας απόφαση για το πού θα βάλετε το κρεβάτι σας, διαβάστε τα παρακάτω!

Feng Shui Οι οπαδοί της Κινέζικης τέχνης του φενγκ σούι πιστεύουν πως η θέση του κρεβατιού έχει άμεση και σημαντική σχέση με την πόρτα του υπνοδωματίου. Οι ειδικοί πιστεύουν πως πρέπει να τοποθετείτε το κρεβάτι σας όσο πιο μακριά γίνεται από την πόρτα, με τρόπο, όμως, που να σας επιτρέπει να την βλέπετε. Είναι επίσης σημαντικό, να βάλετε το κρεβάτι σας σε ένα σημείο που δεν ευθυγραμμίζεται με την πόρτα, λόγω της ενέργειας που μπαίνει και μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πρακτικότητα Κάποια μικρά δωμάτια ή αυτά που έχουν πολλά ανοίγματα, όπως ντουλάπες, πόρτες μπαλκονιού και μπάνιο, ενδέχεται να υποδεικνύουν τη θέση του κρεβατιού, απλά και μόνο από την διάταξη που έχουν. Οι περισσότεροι επιλέγουν να βάλουν το πάνω μέρος του σε κάποιον τοίχο γιατί προσφέρει ευκολία για να στρώσουν κουβέρτες, σεντόνια και παπλώματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα