HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα χειρότερα πράγματα που βρήκαμε για πασχαλινή διακόσμηση


23 Απριλίου 2019

thehomeissue_easterchic0-1024x585.jpg

Αντικρίζοντας κανείς τις παρακάτω πασχαλινές διακοσμητικές επιλογές το μόνο που μπορεί να πει είναι πως μερικές φορές το «τίποτα» είναι καλύτερο από το «κάτι».

Οι πασχαλινοί εορτασμοί πλησιάζουν και το γενικότερο κλίμα που πλανάται στην ατμόσφαιρα επιβάλει την προσαρμογή της διακόσμησης του σπιτιού στο ανάλογο ύφος.

Κάποιοι συνάνθρωποί μας όμως, ανά τον κόσμο, μοιάζει να είναι σε κατάσταση διάστασης με τα ζητήματα αισθητικής και καλαισθησίας.

Αν αναρωτιέστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η «κακογουστιά» μερικών τότε η απάντηση θα σας δοθεί σύντομα απλώς ρίχνοντας μια ματιά παρακάτω!

Διακόσμηση πασχαλινών αυγών Πάσχα και τα βαμμένα αυγά πάνε μαζί χρόνια τώρα. Τα τελευταία δε, συνηθίζεται πλέον και να δίνεται μια παραπάνω διακοσμητική πινελιά. Η λευκή πέρλα πάντως δεν μοιάζει να είναι μια καλή επιλογή!

Πασχαλινό σετ ατομικής τσαγιέρας με φλιτζάνι τσαγιού Ωραίο είναι να προσφέρεται ένα τσάι σε ατομικό σετ. Κάνει τον κάθε καλεσμένο να νιώθει μοναδικός και ξεχωριστός. Μήπως όμως όλη αυτή η βαβούρα και η αναστάτωση προκαλεί μια σύγχυση; Από πού να το πιάσει κανείς και ποιο αυτί να προσέξει μη σπάσει;

Πασχαλινά κηροπήγια με μεταλλικά λαγουδάκια Ένα επίσημο τραπέζι για το καλό πάντα γίνεται μέσα στις γιορτές. Αυτά τα μεταλλικά κουνελάκια όμως δεν τα λέει και κανείς χαριτωμένα! Με το βάρος τους όμως σίγουρα κανείς δεν παίζει. Σπάνε πιάτο στο πι και φι!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Ιδέες για Πασχαλινό art de la table που θα κλέψει την παράσταση