HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 τρόποι για να δείχνει το υπνοδωμάτιο κομψό και στιλάτο


5 Μαΐου 2019

thehomeissue_ypnodwmatio-1024x585.jpg

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει σε πολλά sites για την σοφιστικέ διακόσμηση που τόσο είναι της μόδας τελευταία. Τι είναι όμως σοφιστικέ και πώς μπορείτε να φέρετε αυτό το στιλ διακόσμησης στο σπίτι σας;

Σοφιστικέ σημαίνει κομψό και εκλεπτυσμένο. Αυτό στο σπίτι μας μεταφράζεται ως χρήση επίπλων και διακοσμητικών που αποπνέουν κομψότητα και δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα πάνω στο οποίο φαίνεται πάντα και η προσωπική μας πινελιά.

Για να υιοθετήσετε το σοφιστικέ στιλ στο υπνοδωμάτιό σας δεν χρειάζονται ακρότητες. Με μερικές απλές αλλαγές θα αποκτήσετε το πιο σοφιστικέ και όμορφο υπνοδωμάτιο.

Τοίχοι Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση που να είναι η επιτομή του σοφιστικέ στιλ. Ωστόσο οτιδήποτε δείχνει σικ και αριστοκρατικό θα μπορούσε να ταιριάξει σε έναν τέτοιο χώρο. Το μπεζ είναι μια καλή επιλογή, όπως επίσης και το γκρι. Αν θέλετε να προσθέσετε ξύλο στο υπνοδωμάτιό σας, να έχετε υπόψιν πως συνήθως οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις ξύλου δείχνουν πιο σοφιστικέ.

Συνδυασμός υφών Στους σοφιστικέ χώρους ταιριάζουν οι συνδυασμοί υλικών και υφών. Επιλέξτε για παράδειγμα, διαφορετικά υλικά για τα μαξιλάρια σας, προσθέστε χαλιά, μεταλλικά διακοσμητικά και ιδιαίτερους πίνακες σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις.

Λεπτομέρειες Όπως σας είπαμε και προηγουμένως, δεν χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να δείξει ένα δωμάτιο σοφιστικέ. Μπορείτε απλά να προσθέσετε μια κομψή πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι ή στο παράθυρο, να βάλετε τις κουρτίνες σας πιο ψηλά για να φαίνεται το δωμάτιο πιο ψηλό, να προσθέσετε ένα όμορφο χαλί και ένα τραπεζάκι με ένα βάζο με όμορφα λουλούδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Φωτεινά υπνοδωμάτια στη σοφίτα