HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στην ανοιξιάτικη διακόσμηση


23 Μαΐου 2019

thehomeissue_springtrends001-1024x585.jpg

Ό,τι χρειάζεται το σπίτι σας για να γίνει πιο μοντέρνο και ανοιξιάτικο, θα το βρείτε εδώ!

Τώρα που τα χαλιά έχουν μαζευτεί (τουλάχιστον τα περισσότερα), τα σπίτι έχει καθαριστεί για τα καλά και η διακόσμηση του σπιτιού σας έχει αρχίσει να «ελαφραίνει», ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε 5 hot διακοσμητικές τάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα ακόμα πιο μοντέρνο και στιλάτο σπίτι αυτήν την άνοιξη. Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποιες τάσεις θα φέρουν αέρα άνοιξης και ανανέωσης στο χώρο σας και θα τον βάλουν στον πυρετό της... μόδας!

#1 Ασπρόμαυρη διακόσμηση Πριν από πολλά χρόνια, η Αλέξια τραγουδούσε για το «Άσπρο-Μαύρο». Το τραγούδι έμελλε να μείνει στην ιστορία των πανταχού club ως διαχρονικό hit όπως ακριβώς και ο συνδυασμός χρωμάτων στον οποίον αναφερόταν. Η ασπρόμαυρη διακόσμηση, λοιπόν, και ο μινιμαλισμός είναι ξανά της μόδας ενώ το Pinterest πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι 40% των φωτογραφιών με τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό του παρουσιάζουν παραλλαγές αυτού του κλασικού και διαχρονικού μοτίβου!

#2 Ματ φινίρισμα Πέρυσι, τα μεταλλικά χρώματα και αξεσουάρ κυριαρχούσαν στις σελίδες των περιοδικών διακόσμησης και design, φέτος, όμως, τα μεταλλικά είναι out και τo ματ φινίρισμα επιστρέφει δυναμικά. Από το σκούρο μέταλλο μέχρι τον μαυροπίνακα, αυτή η μοναδική τεχνοτροπία θα φέρει μοντέρνο αέρα στο χώρο σας ενώ συνδυάζεται υπέροχα με όλα εκείνα τα μεταλλικά αξεσουάρ που σας έχουν ξεμείνει από το 2017!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Δείτε μέσα στο σπίτι της Meghan Markle στο Τορόντο