HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Συμβουλές για αρχάριους: Οι πιο απλοί τρόποι για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα


24 Μαΐου 2019

thehomeissue_mpanio-2-1024x585.jpg

Το μπάνιο είναι από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού. Αν είναι καλοσχεδιασμένο, τόσο το καλύτερο, καθώς "έχει τη δυνατότητα" να σας ξεκουράσει μετά από μια κουραστική μέρα. Τι θα λέγατε, όμως, αν κάθε φορά που γυρίζατε από τη δουλειά σας περίμενε ένα μικρό… spa;

Τα spa έχουν τη δυνατότητα να σας ανανεώνουν και να παίρνουν το άγχος από πάνω σας, ενώ ταυτόχρονα σας χαρίζουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Εμείς, λοιπόν, για να μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινή πολυτέλεια και αναζωογόνηση, σας δίνουμε ιδέες σχετικά με το πώς να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα spa και να αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας έξω από την πόρτα.

Προμηθευτείτε λευκές πετσέτες Οι λευκές πετσέτες δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της καθαριότητας. Επίσης είναι ιδιαίτερα απορροφητικές και όμορφες. Το λευκό χρώμα της πετσέτας στο μπάνιο θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό spa.

Λάβετε υπόψη σας την εμφάνιση Άλατα μπάνιου, αρωματικά σαπούνια, κρέμες σώματος είναι τα ιδανικά προϊόντα για να βρίσκονται στο μπάνιο σας. Ωστόσο δεν αρκεί να τα έχετε, αλλά και να τα εντάξετε στον χώρο με γούστο. Ένα ψάθινο καλάθι θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε και να απολαμβάνετε την εικόνα κάθε φορά που τα κοιτάτε. Η εμφάνιση των καλλυντικών που χρησιμοποιείτε είναι το 50% της απόλαυσης που θα πάρετε από αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 5 tips για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα