HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να δώσετε μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας


28 Μαΐου 2019

thehomeissue_kourtina-1024x585.jpg

Επειδή και το μπάνιο θέλει τη φροντίδα του και πρέπει πάντα να έχει μια εικόνα εφάμιλλη του υπόλοιπου σπιτιού σας είναι σχεδόν απαραίτητο συχνά πυκνά να δίνετε τις διακοσμητικές σας πινελιές.

Η κουρτίνα του μπάνιου είναι ίσως το μοναδικό πρακτικό και παράλληλα διακοσμητικό στοιχείο που κάθε μπάνιο διαθέτει. Υπάρχουν σαφώς κουρτίνες και κουρτίνες μπάνιου, άλλες νάιλον και πολύχρωμες και άλλες συνθετικές και μονόχρωμες ή το αντίθετο. Πως θα σας φαινόταν να φτιάχνατε μια κουρτίνα για το μπάνιο σας που να μοιάζει με αυτή του σαλονιού σας;

Τι θα χρειαστείτε:

  • κουρτίνα υφασμάτινη της επιλογής σας, παρόμοια με υπνοδωματίου σε διαστάσεις που θα ταιριάζουν στη μανιέρα σας
  • αντίστοιχη κουρτίνα νάιλον σε διαστάσεις όμοιες με αυτές της υφασμάτινης κουρτίνας κατά προτίμηση διάφανη
  • κοντάρι και κρίκοι θα υπάρχουν από την ήδη υπάρχουσα κουρτίνα σας
  • ψαλίδι, κλωστή και βελόνα αν χρειαστεί

Εάν θέλετε μια νότα αρχοντιάς στη μπανιέρα σας αντί να τοποθετήσετε ένα φύλλο κουρτίνας, τοποθετήστε 2 που θα ανοίγουν αριστερά- δεξιά. Αντί για την κλασική νάιλον κουρτίνα, βάλετε μια κουρτίνα υφασμάτινη όπως αυτές που θα επιλέγατε για μια κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι σας. Η διαδικασία για την φτιάξετε θα είναι ακριβώς ίδια με αυτή που ακολουθείτε για την κανονική σας κουρτίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

Δείτε ακόμη: 5 tips για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα