HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10 στιλάτα κομοδίνα που ταιριάζουν σε κάθε υπνοδωμάτιο


29 Μαΐου 2019

thehomeissue_midernnightstand0-1024x585.jpg

Μπορεί οι περισσότεροι να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να διαλέξουν το κρεβάτι τους, αλλά λίγοι είναι αυτοί που δίνουν ανάλογη προσοχή και στα πολύ σημαντικά… συνοδευτικά του: ο λόγος για τα κομοδίνα!

Ένα στιλάτο κομοδίνο μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που εκτός από πολύ στιλάτο θα είναι και ιδιαίτερα λειτουργικό. Είτε προτιμάτε κάποιο μοντέρνο και μίνιμαλ σχέδιο, είτε κάτι πιο κλασσικό με ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες, σας έχουμε 10 προτάσεις που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν. Για να τις δείτε κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Μοντέρνο με ξύλο και μέταλλο, αυτό το κομοδίνο είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα δημιουργήσει στον χώρο σας μια πολύ όμορφη διακοσμητική παρέμβαση.

Κάποιες φορές τα απλά πράγματα είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Αυτό το μεταλλικό κομοδίνο με το τζάμι ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια που αγαπούν το μίνιμαλ.

Θέλετε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό; Τότε ένας κορμός δέντρου θα σας χαρίσει το εντυπωσιακότερο κομοδίνο και θα φέρει μια γήινη νότα στον χώρο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Φωτεινά υπνοδωμάτια στη σοφίτα