HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κάντε τον καθρέφτη σας το επίκεντρο της διακόσμησης με αυτά τα tips


30 Μαΐου 2019

thehomeissue_kathreftis-1024x585.jpg

Όλοι έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να χαζεύουν το είδωλό τους σε έναν καθρέφτη. Και επειδή αυτό είναι κάτι που υπάρχει στην ανθρώπινη φύση και δεν αλλάζει δείτε πώς θα κάνετε τους καθρέφτες σας το επίκεντρο της διακόσμησής σας.

Ο λόγος δεν είναι για να αυτοθαυμάζεστε περισσότερο, αλλά επειδή οι καθρέφτες είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας.

Καθρέφτης αντίκα Υπάρχουν καθρέφτες που είναι μοναδικά κομμάτια και θα τους ανακαλύψετε αν ψάξετε σε αυτά τα μικρά μαγαζάκια με έπιπλα και vintage κομμάτια. Μπορεί να κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά είναι ωραίο για τον χώρο σας να έχετε έστω και ένα ακριβό κομμάτι. Ξαφνικά όλα γύρω του θα φαίνονται πολύ πιο ακριβά.

Πολλαπλοί καθρέφτες Σίγουρα θα έχετε πετύχει κάπου αυτό το τρεντ με τους πολλαπλούς καθρέφτες που καλύπτουν έναν τοίχο αντί για gallery. Αν έχετε πολλούς μικρούς καθρέφτες μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το στιλ διακόσμησης που ταιριάζει ιδιαίτερα σε σαλόνια, τραπεζαρίες και χολ.

Καθρέφτες με χρώμα Υπάρχουν καθρέφτες με όμορφες κορνίζες σε έντονες αποχρώσεις που μπορούν εύκολα να δώσουν ζωντάνια και ένταση σε ένα δωμάτιο. Επιλέξτε καθρέφτες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και με έντονες κορνίζες και τοποθετήστε τους στη σειρά πάνω σε μια συρταριέρα στο υπνοδωμάτιό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: