HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Το trick ενός διάσημου διακοσμητή για να κάνετε την κουζίνα σας ομορφότερη σε 10 λεπτά


19 Αυγούστου 2020

thehomeissue_kitchnee0-1024x661.jpg

Είναι ένας από τους διασημότερους διακοσμητές στον κόσμό και το όνομά του είναι Nate Berkus. Κάτι ξέρει, λοιπόν, όταν μας λέει πως χρειάζεστε μόλις 10 λεπτά για να ομορφύνετε την κουζίνα σας.

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια όμορφη κουζίνα -μιας και περνάμε αρκετό χρόνο από την ημέρα μας εκεί- και για να πετύχουμε κάτι τέτοιο σε 10 μόλις λεπτά καλό θα είναι να ακολουθήσουμε το σκεπτικό και τη συμβουλή του Nate Berkus.

«Kάθε οριζόντια επιφάνεια στο σπίτι σας είναι μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι όμορφο σε αυτήν», λέει ο Berkus. Αυτό που εννοεί είναι πως διακοσμώντας τους πάγκους της κουζίνας σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική ομορφότερη κουζίνα.

Καθαρίστε, λοιπόν, τους πάγκους σας και κρύψτε όλα τα αντικείμενα που έχετε καθημερινά πάνω σε αυτούς, Αποθηκεύστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργεί ακαταστασία. Αφήστε τους πάγκους σας ελεύθερους από οτιδήποτε έτσι ώστε να μπορείτε να τους διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Προτάσεις για οργανωμένες κουζίνες και αποθήκες τροφίμων