HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα πιο στιλάτα τραπέζια για την μικρή σας κουζίνα


11 Ιουνίου 2019

thehomeissue_kouzina-7-1024x585.jpg

Το να επιπλώσετε μια μικρή κουζίνα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Όταν έρχεται, λοιπόν, η ώρα της επιλογής των επίπλων το τραπέζι της κουζίνας ίσως είναι και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε να πάρετε. Θέλετε να είναι μικρό αλλά και στιλάτο για να δώσει χαρακτήρα στην κουζίνα σας όσο μικρή κι αν είναι.

Πολλές φορές, μάλιστα, το τραπέζι της κουζίνας λειτουργεί και ως τραπεζαρία πράγμα που σημαίνει πως η επιλογή του είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που σίγουρα θα επηρεάσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε και να σας δώσουμε ιδέες για σούπερ στιλάτα τραπέζια κουζίνας.

3 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Μια πολύ στιλάτη κα πρακτική λύση είναι αυτή της φωτογραφίας. Ένα πιο ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό-καρέκλες θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διευκολύνει πολύ ιδίως ενάς ο χώρος σας είναι μικρός.

Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας από πέρυσι. Βάλτε ένα απλό τραπέζι σε μια μεριά της κουζίνας σας και αντί για καρέκλες γύρω-γύρω, βάλτε καρέκλες από τη μια μεριά και παγκάκι από την άλλη.

Για να κάνετε πιο παιχνιδιάρικη τη διακόσμηση της κουζίνας σας τότε βάλτε χρώμα με άλλους τρόπους (ένα φωτιστικό με χρώμα, μια γλάστρα με ένα όμορφο φυτό ή και πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλαράκια στο παγκάκι του τραπεζιού).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Cozy κουζίνες με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο