HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα 5 αντικείμενα που χρειάζεται η είσοδος του σπιτιού σας


5 Ιουλίου 2019

thehomeissue_eisodos-1024x585.jpg

Αν είστε αρχάριοι στο θέμα «διακόσμηση» τότε είμαστε σίγουροι πως δεν θα τολμάτε να δοκιμάσετε καινούργια και τολμηρά πράγματα με τον φόβο μήπως τελικά κάνετε κάτι λάθος.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δώσουμε τις σωστές οδηγίες και να ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο πρώτος χώρος που βλέπει ένας καλεσμένος με το που μπαίνει στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι περιποιημένος, οργανωμένος και όμορφα διακοσμημένος.

Δείτε ποια είναι τα 5 βασικά αντικείμενα που χρειάζεται να έχει κάθε είσοδος σπιτιού για να είναι όμορφη και στιλάτη.

Ένα τραπέζι Θα χρειαστείτε κάτι για να ακουμπάτε τα απαραίτητα πάνω. Μπορεί αυτό να μην είναι τραπέζι αλλά να είναι μια κονσόλα ή ακόμα και ένα παγκάκι. Ό,τι νομίζετε ότι ταιριάζει στο δικό σας στιλ αλλά και στο στιλ του σπιτιού σας.

Φως Σίγουρα θα υπάρχει κάποια γωνιά στην είσοδό σας όπου θα μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο επιδαπέδιο φωτιστικό. Η είσοδος χρειάζεται φως! Φυσικά αντί για επιδαπέδιο φωτιστικό μπορείτε να βάλετε ένα φωτιστικό στο ταβάνι ή και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό πάνω στο τραπεζάκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Πώς θα διακοσμήσετε το πιο σημαντικό στοιχείο του καθιστικού σας