HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Καλοκαιρινή διακόσμηση: 6 οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας


12 Ιουλίου 2019

thehomeissue_sumlowdeco01-1024x585.gif

Το καλοκαίρι είναι τώρα και πρέπει να το υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Ακόμη και όταν το budget που μπορούμε να διαθέσουμε είναι απειροελάχιστο. Εμείς σας προτείνουμε τους πιο έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να δώσετε μια καλοκαιρινή νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας ά μ ε σ α!

Από την είσοδο κάντε την αρχή και στον τοίχο αυτής κρεμάστε διακοσμητικά καδράκια με θέματα άκρως καλοκαιρινά βγαλμένα από την παραλία και το βυθό της θάλασσας, όπως κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι φυσικά. Στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη διακόσμησης για το σπίτι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τέτοιων διακοσμητικών κάδρων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Αντικαταστήστε την όποια διακόσμηση του τραπεζιού στο καθιστικό σας με ένα ψάθινο καλάθι και αφήστε τη λιτότητα (στα αντικείμενα αναφερόμαστε πάντα!) να κάνει το θαύμα της. Γι’ αυτή την εποχή, που ο ήλιος τα μυαλά μας παίρνει και σε παραλίες μας ταξιδεύει, μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα καλάθι από βιβλία και κεριά μέχρι και κοχύλια διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Πώς θα διακοσμήσετε το πιο σημαντικό στοιχείο του καθιστικού σας