HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Υπνοδωμάτιο: 8 πράγματα που θα το κάνουν να ξεχωρίζει


13 Ιουλίου 2019

thehomeissue_bedroom-1-1024x585.jpg

Αυτά τα πράγματα θα χαρίσουν αέρα πολυτέλειας και στιλ στο υπνοδωμάτιό σας και θα το μετατρέψουν σε όαση άνεσης, χαλάρωσης και ζεστασιάς.

Θέλετε το υπνοδωμάτιο να έχει ξεχωριστό ύφος και χαρακτήρα και να αποπνέει άνεση και χαλαρότητα χωρίς να χάνει σε κομψότητα και πολυτέλεια; Βρήκαμε 8 πράγματα που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το στόχο σας!

Μαξιλάρια Τα μαξιλάρια χαρίζουν αίσθηση άνεσης και χαλαρότητας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πνίξετε το κρεβάτι σας σε αυτά. Ο ιδανικός αριθμός ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού. Σε γενικές γραμμές, φροντίστε ώστε ο αριθμός των μαξιλαριών να είναι πάντα ζυγός για λόγους συμμετρίας και να μην ξεπερνάει ποτέ τα τρία ζευγάρια.

Θέμα Μπορεί η έννοια του θέματος να σας φαίνεται παιδική, αλλά είναι γεγονός ότι μία κοινή θεματική θα δώσει συνοχή στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Η ιδέα δε χρειάζεται να είναι αφηρημένη, αλλά να στηρίζεται σε συγκεκριμένα μοτίβα (πχ. ρίγες ή γεωμετρία) ή χρωματικούς συνδυασμούς (ασπρόμαυρο, μονοχρωμία, color-blocking κλπ.).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Πώς θα διακοσμήσετε το πιο σημαντικό στοιχείο του καθιστικού σας