HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

7 tips για να διακοσμήσετε ένα λευκό δωμάτιο


27 Αυγούστου 2019

7 tips για να διακοσμήσετε ένα λευκό δωμάτιο

Το λευκό ήταν, είναι και θα είναι μια καλή επιλογή όσον αφορά στα χρώματα των δωματίων. Είναι κλασσικό και ταυτόχρονα μοντέρνο, διατηρεί τους χώρους ουδέτερους, κάνει τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι, τους σκοτεινούς να είναι φωτεινότεροι και δίνει σε όλα τα δωμάτια μια αέρινη και ανοιχτή αίσθηση.

Ωστόσο, παρά τα πλεονεκτήματά του, το λευκό μπορεί να φαίνεται βαρετό χωρίς την κατάλληλη διακόσμηση. Δείτε, λοιπόν, 7 tips που θα σας βοηθήσουν να το διακοσμήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι 6 πιο Οικονομικές Προτάσεις για την Καλοκαιρινή Διακόσμηση του Σπιτιού

Διαλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα Το πρώτο βήμα είναι να διαλέξετε τα σωστά έπιπλα για να αναδείξετε τους λευκούς τοίχους. Μια καλή ιδέα αν πρόκειται να διακοσμήσετε το καθιστικό σας είναι να προτιμήσετε υφάσματα που δεν είναι λευκά και να τα συνδυάσετε με θερμά ρουστίκ ξύλινα έπιπλα. Γενικά επιδιώξτε να δημιουργήσετε μερικές αντιθέσεις στον χώρο.

jenny.gr

Προσθέστε λίγο χρώμα Λίγο χρώμα μπορεί να συμπληρώσει την διακόσμηση του χώρου και να  δημιουργήσει οπτικό ενδιαφέρον. Μερικές καρέκλες, όπως αυτές της φωτογραφίας, μερικά μαξιλάρια ή ακόμα και ένα χρωματιστό φωτιστικό, θα σπάσουν τη μονοτονία και θα δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η feminine διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο