Αυτές οι διακοσμητικές τάσεις της κουζίνας είναι πλέον διαχρονικές

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Παρόλο που είναι πολλές οι τάσεις που κάθε σεζόν έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν αρκετές που είναι δοκιμασμένες και δεν λένε να μας αποχαιρετίσουν. Αυτές είναι και οι τάσεις της κουζίνας που θα ονομάζαμε πλέον «διαχρονικές».

Η ανακαίνιση μιας κουζίνας είναι μία από τις πιο ακριβές ανακαινίσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στο σπίτι. Οι άνθρωποι θέλουν να επενδύουν χρήματα σε υλικά και σχέδια που θα αντέξουν στον χρόνο και δεν θα θεωρούνται ξεπερασμένα σε μερικά χρόνια. Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στην κουζίνα σας και θέλετε κάτι διαχρονικό, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω τάσεις που είμαστε σίγουροι ότι είναι εδώ για να μείνουν.

7 Στενόμακρες Κουζίνες που θα σας Δώσουν Έμπνευση για τη Δική σας

Ανοιχτά ράφια Τα ανοιχτά ράφια γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή όσο περνούν τα χρόνια. Παρόλο που δεν είναι για όλους (τα ανοιχτά ράφια πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένα καθώς βρίσκονται σε κοινή θέα) έχουν ισχυρά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι πως παρέχουν σημαντικά μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Στους μικρούς χώρους τα ανοιχτά ράφια είναι μια έξυπνη προσθήκη που δίνει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου και παράλληλα μπορούν να δώσουν ζεστασιά και υφή στην κουζίνα.

Μαρμάρινοι πάγκοι Οι πάγκοι από γρανίτη φαίνεται πως είναι στη δύση τους. Την θέση τους έρχονται να πάρουν οι πάγκοι από μάρμαρο. Το μάρμαρο Carrara είναι ένα εξαιρετικό υλικό, σχετικά οικονομικό, που σας δίνει μεγάλες δυνατότητες διακόσμησης. Ταιριάζει με τα περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές, και είναι σίγουρο πως θα φέρει στην κουζίνα σας ένα κλασσικό και παράλληλα πολύ κομψό στοιχείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:  Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού

[wgallery]