HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μαλακώστε την industrial διακόσμηση του υπνοδωματίου με 6 κινήσεις


22 Σεπτεμβρίου 2019

Μαλακώστε την industrial διακόσμηση του υπνοδωματίου με 6 κινήσεις

Η industrial διακόσμηση είναι η βιομηχανική διακόσμηση που αποτελείται κυρίως από συνδυασμό υλικών, σωλήνες και στοιχεία με βιομηχανικές επιρροές.

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με industrial διακόσμηση αλλά φοβάστε μην χάσει πόντους από την ζεστή του ατμόσφαιρα ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω τιπς.

Βάλτε χρώμα στο υπνοδωμάτιο Αν το υπνοδωμάτιό σας έχει βιομηχανική διακόσμηση μπορείτε εύκολα να του προσθέσετε ζεστασιά βάζοντας λίγο χρώμα πάνω στο κρεβάτι. Επιλέξτε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και παπλώματα σε έντονα prints που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με τις πιο σκληρές και απότομες γραμμές της industrial διακόσμησης.

jenny.gr

Συνδυασμός υφών και χρωμάτων Μπορείτε να "ηρεμήσετε" έναν industrial χώρο προσθέτοντάς του διάφορα prints και χρώματα. Επιλέξτε παλ αποχρώσεις αν το δωμάτιο έχει πολλές διαφορετικές υφές για να μην βαρύνει πολύ ο χώρος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η ανανεωμένη εκδοχή της industrial αισθητικής