HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα πλακάκια που θα δούμε σε όλα τα σπίτια φέτος


20 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα πλακάκια που θα δούμε σε όλα τα σπίτια φέτος

Ποτέ δεν βαριόμαστε τα κλασσικά subway πλακάκια στον τοίχο της κουζίνας ή ένα εξάγωνο ασπρόμαυρο πλακάκι στο πάτωμα του μπάνιου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: δεν είναι και οι πιο αυθεντικές επιλογές.

Μπορεί οι παραπάνω ιδέες να είναι ασφαλείς και να μην χρειάζεται να πάρετε μεγάλο ρίσκο, αλλά αν θέλετε κάτι ξεχωριστό τότε υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Η νέες τάσεις θέλουν υλικά που πρωτοκυκλοφόρησαν γύρω στο 1920, αποσύρθηκαν και πλέον επιστρέφουν ανανεωμένα και σε νέες χρωματικές παλέτες. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

Ζελίγκ Μπορεί να τα έχει πάρει το μάτι σας σε διάφορα μπάνια, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζετε το όνομά τους. Τα πλακάκια ζελίγκ έρχονται από το Μαρόκο και έχουν γυαλιστερή και ταυτόχρονα πολύ οργανική όψη. Αυτό τα κάνει ιδανική επιλογή για τους τοίχους πάνω από τον πάγκο της κουζίνας και για τις ντουζιέρες.

jenny.gr

Τερακότα Ίσως το όνομα σας φέρνει συνειρμικά την… εφιαλτική εικόνα των μπάνιων της δεκαετίας του 70, αλλά αυτό το φυσικό και ρουστίκ πλακάκι κάνει δυναμική επιστροφή. Ωστόσο πλέον υπάρχουν πιο μοντέρνοι και ιδιαίτεροι τρόποι να χρησιμοποιηθεί, όπως πχ το εξάγωνο σχήμα ή η μίξη του με παστέλ αποχρώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού