HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ασυνήθιστες και πρωτότυπες ιδέες για να βάψετε έναν τοίχο που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν


17 Οκτωβρίου 2019

Ασυνήθιστες και πρωτότυπες ιδέες για να βάψετε έναν τοίχο που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν

Η τάση του ενός τοίχου που ξεχωρίζει από τους άλλους δεν είναι καινούργια, ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτη. Οι ιδέες είναι πολλές, με πιο συνηθισμένη αυτή που θέλει έναν ολόκληρο τοίχο σε διαφορετικό χρώμα από τους υπόλοιπους.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν σας συγκινεί, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω τοίχους που φεύγουν (αρκετά) από τα καθιερωμένα και υπόσχονται όχι μόνο να σας εντυπωσιάσουν, αλλά και να σας εμπνεύσουν για να τις εφαρμόσετε - αυτές ή και παρόμοιες - στο δικό σας σπίτι.

Ένας ονειρικός ομπρέ τοίχος Αν θέλετε να βάλετε χρώμα στη ζωή σας, αλλά δεν θέλετε να το κάνετε σε όλους του τοίχους ενός δωματίου, μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε έναν από αυτούς με την τεχνική ομπρέ. Τουλάχιστον αυτό έκανε η Teri Clar, διακοσμήτρια, όταν αποφάσισε να μείνει σε αυτό το πολύ όμορφο σπίτι με τον σύντροφό της. Η ιδέα του να φύγει από τα όρια του τοίχου και να βάψει και ένα κομμάτι του διπλανού είναι σίγουρα ασυνήθιστη και ιδιαίτερα πρωτότυπη.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση