HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Άνετο και γοητευτικό σπίτι με έμπνευση από τη γαλλική διακόσμηση


27 Οκτωβρίου 2019

Άνετο και γοητευτικό σπίτι με έμπνευση από τη γαλλική διακόσμηση

Όταν ακούμε για γαλλική διακόσμηση το μυαλό μας συνήθως πηγαίνει σε σπίτια που θυμίζουν ανάκτορα και παλάτια. Τα περισσότερα γαλλικά σπίτια όμως σήμερα δεν είναι έτσι διακοσμημένα. Τα σπίτια στη Γαλλία υιοθετούν πλέον μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση με έντονα τα ρομαντικά στοιχεία, τη σικ διακόσμηση και τις προσεγμένες λεπτομέρειες.

Ρουστίκ πινελιές Μαλακά υφάσματα, «γλυκές» αποχρώσεις, ισορροπία στη χρήση υλικών και όμορφα έπιπλα συνθέτουν το σκηνικό του παρακάτω εξοχικού. Ο χώρος δείχνει πολύ φωτεινός και ελκυστικός εξαιτίας των ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού. Το τραπέζι που είναι φτιαγμένο από παλαιωμένο ξύλο και μερικές ακόμα ρουστίκ λεπτομέρειες στον χώρο προσθέτουν στιλ και χαρακτήρα στην κουζίνα. Θέλετε να υιοθετήσετε και εσείς τη ρουστίκ διακόσμηση στον χώρο σας; Τότε θα πρέπει να βάλετε διακοσμητικά στοιχεία και υλικά που έχουν προέλευση το αγροτικό-παραδοσιακό στιλ. Παλαιωμένα έπιπλα, vintage κατασκευές, συνδυασμός παραδοσιακών υλικών, αντικείμενα και διακοσμητικά επηρεασμένα από την αγροτική ζωή.

jenny.gr

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση