HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Στολίστε ένα υπέροχα χριστουγεννιάτικο σπίτι με ή χωρίς δέντρο


20 Νοεμβρίου 2019

Στολίστε ένα υπέροχα χριστουγεννιάτικο σπίτι με ή χωρίς δέντρο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Είτε θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα είτε το budget σας είναι πολύ χαμηλό, εμείς σας έχουμε ιδέες για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια. Το δέντρο Καταρχάς, αν αποφασίσετε να στολίσετε κλασικό δέντρο επιλέξτε ένα πλαστικό ή έναν έλατο σε γλάστρα που μετά μπορείτε να την βάλετε στο μπαλκόνι σας και να την κρατήσετε μέχρι την επόμενη χρονιά που θα την στολίσετε και πάλι.

Στα ψεύτικα δέντρα αφιερώστε χρόνο να ανοίξετε με προσοχή τα κλαδιά τους για να μην φαίνονται φτωχά. Εάν το δέντρο σας δεν έχει τόσο πλούσια κλαδιά και φαίνεται η πλαστική βάση του, εμπλουτίστε το και κυρίως στον κορμό με μια πράσινη γιρλάντα στην ίδια απόχρωση. Θα ξεγελάει όποιον το βλέπει και θα φαίνεται πολύ πιο όμορφο.

Εάν το σπίτι σας ειναί μικρό ή δεν υπάρχει αρκετός κενός χώρος για να χωρέσει το δέντρο, υπάρχουν στην αγορά δέντρα στενά πολύ μικρότερης διαμέτρου ή μισά δέντρα που μπορείτε να τα βάλετε σε κάποια γωνία του σπιτιού. Πρώτα βάζετε τα λαμπάκια ξεκινώντας από χαμηλά προς τα επάνω και μετά βάζετε τα στολίδια σας τοποθετώντας τα μεγαλύτερα κάτω και τα πιο μικρά πιο ψηλά. Με μια κούτα μπορείτε να κρύψετε τη βάση του δέντρου. Ντύστε την με ένα ωραίο περιτύλιγμα ή ρίξτε ένα ύφασμα χρωματιστό ή από λινάτσα.

Η μόδα των Χριστουγέννων για το 2019

1. Πολύ μεγάλη μόδα φέτος αποτελούν οι κορυφές δέντρων που θυμίζουν την κορυφή του ανανά. Ο ανανάς επειδη παλιά θεωρούνταν σπάνιο φρούτο, έγινε σύμβολο της φιλοξενίας. Στηρίξτε στην κορυφή διάφορα κλαδιά δέντρου, ψεύτικα λουλούδια, ότι σας αρέσει και δημιουργήστε μια πρωτότυπη κορυφή.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Ellen DeGeneres πωλείται και κόβει την ανάσα