Αυτή είναι η νέα σούπερ δημοφιλής τάση στο μπάνιο που τρελαίνει το Pinterest

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φαινόμενο το να υπάρχει πράσινο -οποιουδήποτε είδους πράσινο- στο μπάνιο του σπιτιού. Τι θα λέγατε όμως, αν σας διαβεβαιώναμε πως στο εξωτερικό αυτό είναι το Νο1 trend για το μπάνιο;

Τα φυτά, λοιπόν, μπορεί να δείξουν πολύ σικ και στιλάτα σε μια μπανιέρα, σε μια γωνιά στο πάτωμα του μπάνιου ή και σε κάποιο σημείο στον νιπτήρα. Τα πλεονεκτήματα, όμως, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ότι ομορφαίνουν τον χώρο. Στην πραγματικότητα τα φυτά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα φιλτράροντας και κρατώντας εκτός σπιτιού τους ρύπους. Σύμφωνα με έρευνα του Institute of Environmental Biotechnology τα φυτά εσωτερικού χώρου μειώνουν επίσης το στρες και βοηθούν στην αύξηση της δημιουργικότητας. Για να έχετε, λοιπόν, ένα μπάνιο καθαρό και χωρίς μικρόβια και βακτήρια θα χρειαστεί να βάλετε σε αυτό 1-2 φυτά. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να διακοσμήσετε ένα φυτό στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας (γιατί αυτή είναι η τελευταία μόδα) αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δοκιμάσετε, εμείς θα σας δώσουμε πολλές ιδέες και έμπνευση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

 Δείτε ακόμη:«Ντύστε» το σπίτι σας με πολυτέλεια σε λίγα μόλις βήματα