HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές είναι οι κυρίαρχες τάσεις στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτος


14 Δεκεμβρίου 2019

Αυτές είναι οι κυρίαρχες τάσεις στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτος

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε περισσότερο από ποτέ να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ζεστό, φιλόξενο σπιτικό. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πετύχετε κάτι τέτοιο κάνοντας στρατηγικές, “ζεστές” επιλογές. Δείτε παρακάτω πώς με μερικές απλές κινήσεις το σπίτι σας θα μεταμορφωθεί και θα γίνει τόσο μαγικό και όμορφο όσο μαγικά και όμορφα είναι τα σπίτια που βλέπετε και θαυμάζετε στις παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τις τελευταίες τάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού το 2019:

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όλα ξεκινάνε με το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι πλούσια και minimal ταυτόχρονα. Όλα εξαρτώνται για το πώς θα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα από το στιλ που θα επιλέξετε να έχει το δικό σας δέντρο και γενικά η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Στη LEROY MERLIN θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα για όλα τα γούστα και σε όλα τα μεγέθη.

Tip: Όσοι από εσάς είστε γονείς και έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι μπορείτε να στολίσετε 2-3 μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα και να τα βάλετε σε γωνιές στο σαλόνι σας δίνοντας του μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Πολλοί είναι αυτοί που φέτος δεν θα στολίσουν δέντρο αλλά θα στολίσουν διάφορες γωνιές στο σπίτι τους (γλάστρες, τζάκι, τοίχους) όπως θα στόλιζαν το δέντρο τους. Είναι και αυτό μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό και σίγουρα θα δοκιμάσουν οι πιο τολμηροί. Για ονειρεμένη, λοιπόν, χριστουγεννιάτικη
διακόσμηση τζακιού, τοίχου, πόρτας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου στη LEROY MERLIN θα βρείτε λαμπάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια φέτος παύουν να είναι μονόχρωμα και βαρετά. Αποφασίστε ποιο είναι το στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε και διαλέξτε τα κατάλληλα στολίδια για το δέντρο σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Δείτε το πιο όμορφο στολισμένο σπίτι στο Texas για τα Χριστούγεννα