HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

14 πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας


22 Δεκεμβρίου 2019

14 πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας

Μπορεί ένας τοίχος με χρώμα ή με συνδυασμό χρωμάτων να δίνει στιλ και χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο, αλλά το ίδιο μπορεί να πετύχει και ένας τοίχος όμορφα διακοσμημένος. Δείτε υπέροχες, πρωτότυπες, έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσετε κάθε τοίχο του σπιτιού σας.

Χρώμα

Τα ψηλοτάβανα σπίτια χρειάζονται διακοσμητικά μεγαλύτερων διαστάσεων στους τοίχους από ότι τα χαμηλοτάβανα για να υπάρχει σωστή αναλογία. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται και περισσότερα χρήματα για τη διακόσμησή τους. Μια οικονομική λύση είναι να βάψετε ένα μέρος του τοίχου όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Τοποθετήστε διαγώνια μια χαρτοταινία και βάψτε σε έντονο χρώμα το κομμάτι του τοίχου που βρίσκεται πάνω από τη χαρτοταινία. Εάν ο χώρος σας δεν είναι ψηλοτάβανος μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο και πίσω από τον καναπέ να τοποθετήσετε και έναν ορθογώνιο καθρέφτη. Αυτό θα κάνει αμέσως το σαλόνι σας να δείχνει διπλάσιο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας