HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 χρώματα που θα κάνουν το μπάνιο σας να ξεχωρίσει


14 Ιανουαρίου 2020

4 χρώματα που θα κάνουν το μπάνιο σας να ξεχωρίσει

Δεν είναι μυστικό πως το χρώμα έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει οποιονδήποτε χώρο. Είτε, λοιπόν, σχεδιάζετε να φρεσκάρετε το μικρό σας wc, είτε να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση στο μεγάλο σας μπάνιο ένα χέρι φρέσκου χρώματος είναι σίγουρο πως θα τους δώσει… άλλον αέρα.

Ποιο χρώμα όμως να διαλέξετε; Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να επιλέξετε το σωστό χρώμα για οποιονδήποτε χώρο, πόσο μάλλον για το μπάνιο. Ειδικά αν το μπάνιο σας είναι μικρό. Μια σκούρα απόχρωση θα το κάνει να φαίνεται εκλεπτυσμένο και μοντέρνο ή μικρό και φορτωμένο; Ένα φωτεινό λευκό θα το κάνει να φαίνεται φρέσκο και καθαρό ή κρύο και αποστειρωμένο; Ακριβώς επειδή κάθε χρώμα έχει τον χαρακτήρα του και υπάρχουν άπειρα χρώματα, εμείς εντοπίσαμε 4 από αυτά που είναι σίγουρο πως θα κάνουν το μπάνιο σας να ξεχωρίσει.

White Dove

Αν σκέφτεστε τις λευκές αποχρώσεις τότε το White Dove είναι ένα πολύ γλυκό και ζεστό λευκό με διακριτικό χαρακτήρα. Αναμιγνύεται πολύ αρμονικά με τα υπόλοιπα λευκά αλλά και με έντονα χρώματα. Για ένα αποτέλεσμα που θα αποπνέει φρεσκάδα και καθαριότητα συνδυάστε το με λευκό γύψινο οροφής.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:O Makeup Artist της Kim Kardashian έχει πιο ωραίο σπίτι κι από εκείνη