HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Νέες τάσεις: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε στο μπάνιο σας τη νέα χρονιά


20 Ιανουαρίου 2020

Νέες τάσεις: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε στο μπάνιο σας τη νέα χρονιά

Με την πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το μπάνιο είναι ο πιο ανιαρός και ο λιγότερος μοντέρνος και λειτουργικός χώρος κάθε σπιτιού. Αλλά αν σκεφτείτε λογικά είναι ένα από τα μέρη στο οποίο περνάμε αρκετό χρόνο. Για το λόγο αυτό πρέπει να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να το μετατρέψουμε σε έναν μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο. Εμείς μέσα από αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις στα χρώματα, τα σχέδια και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στα μπάνια το 2020.

Συνδυασμός από φυσικά υλικά

Αρχικά κρατήστε στο νου σας ότι το 2020 χαρακτηρίζεται από την επιστροφή των αναλλοίωτων, λειτουργικών, φυσικών και οργανικών υλικών. Έτσι, όταν πρόκειται να σχεδιαστεί ένα μπάνιο η κατεύθυνση θα είναι: καθαρά χρώματα και απλή και πρακτική διάταξη του χώρου, αλλά πάντα με τόλμη και κομψότητα. Έτσι, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και μετατρέψτε το μπάνιο σας σε έναν χώρο τέχνης και στιλ. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να ορίστε μερικές κατευθυντήριες γραμμές που θα σας βοηθήσουν.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η τάση στη διακόσμηση που ή θα λατρέψετε ή θα σας αφήσει αδιάφορες