HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες για είσοδο σπιτιού όταν το σπίτι σας δεν έχει


24 Ιανουαρίου 2020

Ιδέες για είσοδο σπιτιού όταν το σπίτι σας δεν έχει

Όσο μικρή ή και ανύπαρκτη κι αν είναι η είσοδος του σπιτιού σας σίγουρα υπάρχει ένας χώρος τον οποίο πρωτοβλέπουν οι καλεσμένοι σας με το που μπαίνουν σε αυτό. Ακόμα και οι πολλοί μικροί χώροι μέχρι να βρεθεί ο καλεσμένος σας στο σαλόνι είναι η πρώτη εντύπωση και η πρώτη εντύπωση πρέπει να είναι καλή. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τα μικρά φουαγιέ μπορούν να διακοσμηθούν πολύ εύκολα και να εντυπωσιάσουν το ίδιο εύκολα.

Δείτε παρακάτω μικρές εισόδους σπιτιού οι οποίες μπορούν να σας δώσουν ιδέες για να διακοσμήσετε τη δική σας υποτυπώδη ή και ανύπαρκτη είσοδο.

Κρεμάστε γάτζους στον τοίχο

Σε αυτή τη μικρή είσοδο -που στην ουσία είναι η σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο- ενός σπιτιού στην Ιταλία έχει τοποθετηθεί ένας εντυπωσιακός γάτζος στον τοίχο όπου μπορεί ο ιδιοκτήτης αλλά και οι καλεσμένοι να κρεμάνε καπέλα και παλτό. Το να έχετε έναν γάτζο για τα πανωφόρια των καλεσμένων σας θα τους κάνει να νιώσουν ευπρόσδεκτοι στο σπίτι σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Ellen DeGeneres πωλείται και κόβει την ανάσα