HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μικρές αλλαγές στα λευκά σου είδη θα φέρουν την άνοιξη στο σπίτι σου


27 Απριλίου 2020

Μικρές αλλαγές στα λευκά σου είδη θα φέρουν την άνοιξη στο σπίτι σου

Είναι μερικές φορές που νιώθουμε ότι όλα μας φταίνε. Δεν έχουμε διάθεση, νιώθουμε ότι αναλωνόμαστε σε μια ρουτίνα που δεν έχει τέλος και δεν μας ικανοποιεί τίποτα. Τότε συνήθως είναι που τα καμπανάκια χτυπούν “κόκκινο” για μια άμεση αλλαγή που θα μας ανανεώσει.

Αν λοιπόν, αναρωτιέσαι τι αλλαγή να κάνεις, ώστε να ανέβει η διάθεσή σου, ίσως η πιο καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις από το σπίτι σου. Το σπίτι συνδέεται άμεσα με τη ψυχολογία σου. Έτσι, μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές θα φέρουν νέα ανοιξιάτικη πνοή στο χώρο σου και μαζί του θα “αναπνεύσεις” και εσύ. Μικρές τροποποιήσεις μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας κάθε πρωί και να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη.

Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε να κάνεις μερικές αλλαγές στα λευκά σου είδη, γιατί μπορούν να φωτίσουν και να μεταμορφώσουν όλους τους χώρους του σπιτιού χωρίς πολλά χρήματα και με ελάχιστη προσπάθεια. Αναζητώντας ένα online κατάστημα που τα έχει όλα, ώστε να διευκολύνουμε την αναζήτησή σου βρήκαμε το Hometrends που έχει νέες συλλογές και όμορφα σχέδια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λευκών ειδών και σίγουρα αξίζει να το συμβουλευτείς.

Διακοσμητικά χαλιά από γιούτα

Τα χαλιά από γιούτα είναι ίσως από τις πιο δυνατές προτάσεις στο χώρο της διακόσμησης. Το γιούτα είναι μακριές και μαλακές φυτικές ίνες που παράγονται από φυτά που καλλιεργούνται κυρίως στην Ινδία και στο Μπαγκλαντές. Είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Ο σκοπός του δεν είναι να προσφέρει ζέστη στο χώρο, αλλά όμορφη αισθητική και εξωτικό στυλ.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις χαλιά αλλά και άλλα προϊόντα από γιούτα.

Κουρτίνες

Κάθε φορά που κατεβάζουμε τις κουρτίνες για πλύσιμο το δωμάτιο μοιάζει πραγματικά “γυμνό”. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν το καταλαβαίνουμε παίζουν μεγάλο ρόλο στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο δωμάτιο. Με μια μόνο κουρτίνα το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι θα φαίνονται τελείως διαφορετικά.

jenny.gr

Εδώ βρες κουρτίνες σε δεκάδες χρώματα και σχέδια.

Ριχτάρια

Αν έχεις βαρεθεί τον καναπέ σου ή έχει μερικές φθορές, ένα ριχτάρι μπορεί να κάνει θαύματα. Ένα όμορφο ριχτάρι στα χρώματα που σου αρέσουν και ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο θα ανανεώσει αμέσως το καθιστικό.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις ριχτάρια για τον καναπέ σε μοναδικά σχέδια από μεγάλες εταιρείες λευκών ειδών.

Κουβερλί και fleece κουβέρτες

Η θερμοκρασία σιγά σιγά ανεβαίνει και τα κουβερλί έρχονται να αντικαταστήσουν τα παπλώματα και τις χοντρές κουβέρτες. Ένα νέο κουβερλί στο κρεβάτι θα δώσει χρώμα στο υπνοδωμάτιο σου και ζωντάνια. Δε θα θες να το αποχωριστείς. Προτίμησε απαλές υφές και γήινες ήρεμες αποχρώσεις. Το υπνόδωματιό μας πρέπει να μας ξεκουράζει και να μας βγάζει μια διάθεση άνεσης και ασφάλειας. Παράλληλα, μια fleece κουβέρτα είναι ό,τι πρέπει για τις ψυχρές νύχτες που χαζεύεις σειρές στον καναπέ, αλλά και στο κρεβάτι. Είναι ο σύμμαχος για το απόλυτο χουχούλιασμα στο σπίτι.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις κουβερλί, ενώ κουβέρτες fleece εδώ.

Σεντόνια

Μαζί με το κουβερλί μπορείς να πάρεις και ένα σετ από σεντόνια που επίσης θα φέρουν την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σου.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις νέες παραλαβές από σεντόνια.

Βρεφικά και παιδικά

Μικρές αλλαγές στο παιδικό υπνοδωμάτιο θα φέρουν χαρά σε σένα, αλλά και στο παιδί. Βάλε χαρούμενα σχέδια και χρώματα στο χώρο του και φτιάξε ένα δωμάτιο, όπως το βλέπεις στα περιοδικά.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις βρεφικά και εδώ παιδικά.

Νέες πετσέτες

Μπορεί μια νέα πετσέτα να μην κάνει μεγάλη διαφορά στο χώρο, αλλά θα κάνει στη διάθεσή σου. Είναι κομμάτι της προσωπικής σου φροντίδας. Άσε λοιπόν, στην άκρη τις παλιές σκληρές πετσέτες και πάρε ένα σετ νέες απαλές πετσέτες για όλο το σώμα.

jenny.gr

Εδώ θα βρεις πετσέτες.

Δημιούργησε cozy γωνίες και αναβάθμισε το χώρο σου με ελάχιστες κινήσεις. Το αισθητικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Στο Hometrends θα βρεις  προϊόντα σε καλές τιμές για να ντύσεις όλο το σπίτι σου!