HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ανακαινίστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με αυτόν τον πολύ οικονομικό τρόπο


28 Μαΐου 2020

Ανακαινίστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με αυτόν τον πολύ οικονομικό τρόπο

Η ανακαίνιση της κουζίνας απαιτεί συνήθως ένα επαρκές οικονομικό budget. Αυτό, όμως, που χρειάζεται τα περισσότερα χρήμα (περίπου το 30% του συνολικού κόστους) είναι τα ντουλάπια.

Τα ντουλάπια κοστίζουν περισσότερο και από τους πάγκους ή τα πατώματα, βάζοντας μέσα ακόμα και το κόστος της εγκατάστασης. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε «Χρειάζεται όντως να ανανεώσω την κουζίνα μου που είναι της δεκαετίας του 70;», κάντε μια μικρή παύση και θα σας δώσουμε τη λύση. Ναι, χρειάζεται και μπορείτε να την ανανεώσετε με έναν εύκολο τρόπο που θα μειώσει σημαντικά το κόστος. Ξεχάστε τα ντουλάπια – όχι, δεν εννοούμε να βάλετε ανοιχτά ράφια παντού – και κρεμάστε κουρτίνες! Θα επιτελέσουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με τα ντουλάπια, μόνο που το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο, ενώ το στυλ πολύ περισσότερο. Πώς θα το καταφέρετε; Διαβάστε παρακάτω.

Κάντε πιέτες

Με τις πιέτες οι κουρτίνες αμέσως θα φαίνονται πιο ογκώδεις και πιο «συμπαγείς». Κάντε αρκετές πιέτες για να δημιουργήσετε στυλ και να προστατεύσετε τα αντικείμενα που θα βρίσκονται πίσω από αυτές.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.