HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10+ ιδέες για πλήρη ανανέωση του σπιτιού σας με τις πιο μικρές αλλαγές


3 Ιουνίου 2020

10+ ιδέες για πλήρη ανανέωση του σπιτιού σας με τις πιο μικρές αλλαγές

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανανεώνετε συνεχώς το «καταφύγιό» σας και μάλιστα χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα ή να κάνετε μεγάλες και χρονοβόρες αλλαγές. Δείτε πώς με μερικές έξυπνες κινήσεις μπορείτε να αλλάζετε συνεχώς το χώρο σας έτσι ώστε να αισθάνεστε πάντα όμορφα μέσα σε αυτόν.  

Χρώμα

Το χρώμα είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να έχετε άμεσα αλλαγή στο χώρο σας. Η νέα τάση που θα κάνει το χώρο σας σούπερ εντυπωσιακό είναι να βάψετε έναν τοίχο όπως θα βάφατε με νερομπογιές σε ένα κομμάτι χαρτί. Αυτή η εναλλαγή της φωτεινότητας στο χρώμα και τα νερά που δημιουργούνται θα φωτίσει πολύ το χώρο σας και δεν θα τον «κλείσει» οπτικά. Δοκιμάστε το νέο trend πίσω από τον τοίχο της τραπεζαρίας ή πίσω από μια κονσόλα. Bάλτε έντονα ανοιξιάτικα χρώματα ή χρησιμοποιήστε πάνω από ένα χρώματα πατώντας το ένα χρώμα πάνω στο άλλο και δημιουργώντας το δικό σας έργο τέχνης.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.