HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Θέλετε να «κρύψετε» την τηλεόραση; Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι


17 Ιουνίου 2020

Θέλετε να «κρύψετε» την τηλεόραση; Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι

Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση (ειδικά όταν είναι σβηστή) είναι ένα άσχημο αντικείμενο που συνήθως χαλάει τη διακόσμηση που έχετε φτιάξει. Θέλετε να την εξαφανίσετε; Διαβάστε 5 μαγικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε έξυπνα το «μαύρο κουτί».

Μπορεί να λατρεύουμε να τη μισούμε, αλλά όλοι έχουμε (τουλάχιστον) μια στο σπίτι μας. Κάποιοι, μάλιστα, ενδέχεται να έχουν μια σε κάθε δωμάτιο. Ο λόγος, φυσικά, για την τηλεόραση την οποία, είτε την χρησιμοποιούμε καθημερινά είτε όχι, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε σύγχρονου σπιτιού. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο για το home cinema ή την τηλεόρασή, όπως ο διάσημος μπασκετμπολίστας LeBron James, με αποτέλεσμα συχνά να σπάμε το κεφάλι μας μέχρι να καταφέρουμε να εναρμονίσουμε την τηλεόραση με το διακοσμητικό θέμα του σπιτιού. Για να βάλετε τέλος σε αυτή τη μεγάλη διακοσμητική σπαζοκεφαλιά, σας παρουσιάζουμε τους 5 καλύτερους και, φυσικά, πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να «κρύψετε» την τηλεόραση!

  • Διαλέξτε Μαύρο Ένας από τους πιο οικονομικούς κι έξυπνους τρόπους για να κρύψετε την τηλεόραση είναι να την καμουφλάρετε. Φροντίστε απλά να ταιριάξετε το χρώμα της συσκευής με εκείνο του background του τοίχου στον οποίο θα την τοποθετήσετε. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων είναι μαύρα, δεν έχετε παρά να την τοποθετήσετε κόντρα σε ένα ολόμαυρο φόντο για να τη χάσετε από τα μάτια σας.
  • Πιστέψτε στις κουρτίνες Πέρα από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, οι κουρτίνες αποτελούν μία από τις πιο στιλάτες και πρωτότυπες λύσεις για να καλύψετε την TV σας. Προτιμήστε αυτή τη λύση αν έχετε τοποθετήσει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σας και εκμεταλλευτείτε τις κουρτίνες για να κρύψετε πίσω τους και όλα εκείνα τα καλώδια που ενδέχεται να χαλάνε την αισθητική του χώρου.
jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.