HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 χρώματα και 2 tips που θα μεγαλώσουν τη μικρή κουζίνα σας


27 Ιουνίου 2020

5 χρώματα και 2 tips που θα μεγαλώσουν τη μικρή κουζίνα σας

Το χρώμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε στιλ στην κουζίνα σας και να την κάνετε να δείχνει μεγαλύτερη. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε λευκό χρώμα για να το πετύχετε αυτό. Δείτε μερικές εναλλακτικές ιδέες.

Η κουζίνα σας είναι μικρή ή απλά δεν είναι αρκετά φωτεινή για τα γούστα σας; Κάπως έτσι λοιπόν καταλήξατε ότι το ιδανικό χρώμα για αυτήν είναι το λευκό. Επειδή το λευκό μπορεί να σας φαίνεται πολύ αποστειρωμένο, συνηθισμένο ή απλά βαρετό για την κουζίνα σας, παρακάτω θα βρείτε 5 χρώματα τα οποία έχουν μια κοινή μαγική ιδιότητα: θα φωτίσουν το χώρο σας και -κυρίως- θα τον κάνουν να φαίνεται πιο μεγάλος. Μην περιμένετε άλλο: Ανασηκώστε τα μανίκια σας και φύγαμε για την κουζίνα ολοταχώς - όχι δε θα μαγειρέψουμε: σήμερα βάφουμε!

Η μπλε περίοδος

Το μπλε είναι κομψό, διαχρονικό και, ανάλογα με την απόχρωση, μπορεί να θυμίζει τη θάλασσα ή τον ουρανό. Επιλέξτε το σκούρο, σχεδόν ναυτικό μπλε, για τα ντουλάπια της κουζίνας σας εφόσον οι πάγκοι και οι τοίχοι της κουζίνας σας είναι ήδη λευκοί για να δώσετε βάθος στο χώρο σας. Για ένα πιο παιχνιδιάρικο και ποπ αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να καλύψετε τους τοίχους της με μια ταπετσαρία με κάποιο γαλάζιο και λευκό γεωμετρικό μοτίβο (ριγέ ή σεβρόν). Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να θυμάστε ότι το λευκό με το μπλε αποτελούν ένα από τους πλέον κλασικούς και στιλάτους χρωματικούς συνδυασμούς. Για να δώσετε στην κουζίνα σας μια έξτρα πινελιά κομψότητας, πείτε «ναι» στο λευκό ή το γκρι για τα διακοσμητικά είδη που θα βάλετε σε αυτήν.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.