HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αλλάξτε τον φωτισμό σας και κάντε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος με αυτά τα 6 tips


26 Ιουλίου 2020

Αλλάξτε τον φωτισμό σας και κάντε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος με αυτά τα 6 tips

Ο φωτισμός έχει μεγάλη επίδραση στην εσωτερική διακόσμηση. Ένας καλός διακοσμητής μπορεί να αλλάξει τελείως την αντίληψη ενός εσωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τον σωστό φωτισμό.

Ο φωτισμός σας δεν είναι απαραίτητο να περιοριστεί στον συμβατικό φωτισμό οροφής - μάλιστα, συνήθως δεν το προτιμούμε. Τα επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στον ολοκληρωμένο φωτισμό του χώρου σας και να δώσουν μία εντελώς νέα αίσθηση που θα κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο ανοιχτός.

Ας δούμε, λοιπόν, 6 tips που θα σας δώσουν λύσεις για να κάνετε τον χώρο σας μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας φωτιστικές πηγές.

#1 Οι περισσότεροι διακοσμητές χρησιμοποιούν πλέον ράγες φωτισμού (αντί για τα συμβατικά φωτιστικά) στα μικρά δωμάτια. Ο τύπος αυτός έχει σχεδόν τελειοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλά μικρά και όμορφα φώτα που, σε σχέση με τα μεγάλα, μπορούν να ενσωματωθούν σε μικρούς χώρους πολύ καλύτερα με τις ράγες. Αν, μάλιστα, βάψετε και τους τοίχους σας σε ανοιχτά χρώματα, τότε θα δώσετε την αίσθηση ότι το δωμάτιο «επεκτείνεται».

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.