HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

12 βήματα για ένα τέλειο βρεφικό υπνοδωμάτιο


28 Ιουλίου 2020

12 βήματα για ένα τέλειο βρεφικό υπνοδωμάτιο

Μάθετε τι πρέπει να υπάρχει στο υπνοδωμάτιο που θα υποδεχτεί το δώρο του πελαργού!

Από τη στιγμή που τα νέα σας γνωστοποιούνται μέχρι την τελική επίσκεψη του πελαργού, τα νέα του ερχομού ενός νέου οικογενειακού μπορεί να είναι μεν ευχάριστα αλλά συνοδεύονται από μια δόση άγχους! Και κάπως έτσι, αρχίζετε να ψάχνετε για ιδέες για το βρεφικό υπνοδωμάτιο και να αναλογίζεστε τι χρειάζεται να αγοράσετε και τι όχι. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε το δωδεκάλογο του τέλειου βρεφικού υπνοδωματίου που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το τέλειο καταφύγιο για αυτό το χαριτωμένο πλάσμα που έρχεται! Δεν θέλετε να ξέρετε αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Η άνετη κούνια

Ναι, αποτελεί το πιο σημαντικό έπιπλο που θα μπει στο βρεφικό υπνοδωμάτιο – και είναι και το πιο ογκώδες– οπότε είναι καλό να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε μια εξαντλητική έρευνα αγοράς προτού καταλήξετε σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Κι αυτό γιατί το έπιπλο αυτό πρέπει να έχει σωστό σχεδιασμό και το σωστό χρώμα μιας και δίνει τον διακοσμητικό τόνο για το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.