HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Δεν έχετε πάγκους στην κουζίνα; Σας έχουμε τη λύση


1 Αυγούστου 2020

Δεν έχετε πάγκους στην κουζίνα; Σας έχουμε τη λύση

Yπάρχουν νεροχύτες σε διάφορα μεγέθη. Δυστυχώς, όμως, όσο πιο μικρός είναι ο χώρος της κουζίνας σας τόσο πιο δύσκολο είναι να έχετε τους αποθηκευτικούς χώρους που χρειάζεστε.

Αν, από την άλλη, δεν έχετε ούτε πολλούς πάγκους για να κανετε τις δουλειές σας, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε χώρο από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ράφι πάνω από τον νεροχύτη

Μην αγχώνεστε αν έχετε ξεμείνει από χώρους αποθήκευσης οριζοντίως. Υπάρχει πάντα και η λύση της κατακόρυφης αποθήκευσης. Βάλτε ράφια πάνω από τον νεροχύτη και εκμεταλλευτείτε ένα σημείο που μέχρι τώρα έμενε ανεκμετάλλευτο. Σε αυτά τα ράφια μπορείτε να αποθηκεύσετε μπαχαρικά, σαπούνια, κούπες και ό,τι άλλο θέλετε.

Κρεμαστή αποθήκευση

Αν ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη η κουζίνα σας δεν βολεύει στο να εκμεταλλευτείτε τον χώρο γύρω από τον νεροχύτη, σας έχουμε άλλη λύση. Βάλτε μια ράγα στον τοίχο πάνω από τον νεροχύτη και κρεμάστε σε αυτόν τσίγκινα καλαθάκια για να αποθηκεύετε σε αυτά ό,τι επιθυμείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.