HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Δείτε 6 πράγματα με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας


7 Αυγούστου 2020

Δείτε 6 πράγματα με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν θέλουμε να προσθέσουμε μια προσωπική πινελιά σε έναν χώρο του σπιτιού μας είναι να κρεμάμε πράγματα στους τοίχους. Τι περισσότερες φορές είναι κάποια έργα τέχνης ή το πιο συνηθισμένο τώρα πια είναι οι φωτογραφίες. Κάπου εκεί στερεύουν και οι ιδέες, έτσι δεν είναι; Εμείς ετοιμάσαμε 6 προτάσεις για να κάνετε τη διαφορά πάνω απ’ όλα γιατί σε καμιά από αυτές δεν θα χρησιμοποιήσετε κορνίζες!

Ροζ…έτα

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέση στις διακοσμητικές ροζέτες και από το ταβάνι που κατά κόρον χρησιμοποιούνται να τις βάλουμε πια στον τοίχο. Οι ροζέτες συνηθίζετε να έχουν ιδιαίτερα περίτεχνα σχέδια που από μόνες τους είναι εντυπωσιακές. Σκεφτείτε, λοιπόν, το αποτέλεσμα του να τις βάλετε σε συστάδες ως διακοσμητικά στοιχεία στον τοίχο σας! Ροζέτες μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών σε χρωματοπωλεία κι αυτό για μεγαλύτερη οικονομία αφού θα επρόκειτο για ροζέτες από φελιζόλ και όχι από γύψο που είναι πιο ακριβές. Για περισσότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα με το χαμηλότερο κόστος φυσικά προτείνουμε να τις βάψετε σε διάφορες κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις ή να παίξετε με τη σταδιακή διαβάθμιση ενός και μόνο χρώματος αν ο τοίχος σας είναι λευκός. Διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα του τοίχου σας διαλέξτε για τις ροζέτες εκείνο ή εκείνα τα χρώματα που θα κάνουν την αντίθεση ολοφάνερη. Όταν τελειώσετε με τα παραπάνω διαδικαστικά δεν έχετε από το να τις κολλήσετε στον τοίχο με κόλλα για φελιζόλ (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.