HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ένα πανέξυπνο διακοσμητικό κόλπο που θα απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας


10 Αυγούστου 2020

Ένα πανέξυπνο διακοσμητικό κόλπο που θα απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Εδώ και αρκετά χρόνια, η πρώτη σκέψη που κάνουν οι ιδιοκτήτες όταν θέλουν μια μεγάλη αλλαγή στο σπίτι τους είναι να επενδύσουν τους τοίχους με ταπετσαρία. Τι γίνεται όμως όταν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο; Ευτυχώς υπάρχει μια εναλλακτική που θα σας λύσει τα χέρια χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παρεμβάσεις.

Οι κουρτίνες είναι ένας εύκολος και πολύ δημιουργικός τρόπος για να φρεσκάρετε την εσωτερική σας διακόσμηση. Τελευταία, μάλιστα, δεν περιορίζονται στα παράθυρα αλλά γίνονται η ιδανική λύση για να καλύψετε άδειους τοίχους ή άλλες περιοχές του σπιτιού που χρειάζονται ανανέωση. Είτε τις χρησιμοποιείτε για να καλύψετε μια ντουλάπα, είτε ως υποκατάστατο των έργων τέχνης, ένα είναι το σίγουρο: έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο.

Δώστε βάθος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες για να δώσετε βάθος και δραματικότητα σε οποιονδήποτε χώρο και να πειραματιστείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία ο χώρος παίρνει νέα ζωή με μια κουρτίνα που είναι τοποθετημένη πίσω από τον καναπέ. Τα έντονα χρώματα και τα vintage μοτίβα είναι ιδανικά αν θέλετε να αφήσετε το διακοσμητικό σας αποτύπωμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.