HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ένας πανέξυπνος (και δωρεάν) τρόπος να αλλάξετε τελείως τη διακόσμηση στο σπίτι σας


16 Αυγούστου 2020

Ένας πανέξυπνος (και δωρεάν) τρόπος να αλλάξετε τελείως τη διακόσμηση στο σπίτι σας

Η ανανέωση του σπιτιού μας είναι σημαντική υπόθεση, όχι μόνο γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και επειδή μπορεί να γίνει αφορμή για να αλλάξει τελείως η ζωή μας. Λένε πως το σπίτι μας αντικατοπτρίζει όλα όσα είμαστε αλλά και όλα όσα θέλουμε να γίνουμε. Είναι σημαντικό λοιπόν να αλλάζουμε το σπίτι μας για να μπορέσει μέσα από αυτή την αλλαγή να αλλάξει και η ζωή μας.

Το τρικ
Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε καμία αλλαγή (ούτε ακόμα και τις πιο οικονομικές) υπάρχει λύση!

Βήμα 1ο: Βγάλτε όλα τα αξεσουάρ διακόσμησης που υπάρχουν στο σπίτι σας και συγκεντρώστε τα όλα σε μια γωνία. Μέσα στα αξεσουάρ περικλείονται μαξιλαράκια, κουβέρτες, επιτραπέζια φωτιστικά, βάζα, κεριά, φυτά, καλάθια, βιβλία, κάδρα και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο σπίτι σας και βοηθάει στη διακόσμηση του. Βάλτε στο ίδιο σημείο ακόμα και τα μικρά έπιπλα που μετακινούνται σχετικά εύκολα. Μόλις τα αφαιρέσετε όλα το σπίτι σας θα μοιάζει σαν να είστε ένα βήμα πριν τη μετακόμιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.