Υπνοδωμάτιο: Αυτά είναι τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώνετε μέσα σε αυτό

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Ξεχωριστές αποχρώσεις και υπέροχα παστέλ χρώματα φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης στο υπνοδωμάτιό σας.

Πού πάμε όλοι για να χαλαρώσουμε; Μα φυσικά στο υπνοδωμάτιό μας! Τι γίνεται, όμως, όταν σε αυτό δεν μπορούμε να κοιμηθούμε και αισθανόμαστε αγχωμένοι; Για να αντιμετωπίσετε αυτούς τους δύο μεγάλους εχθρούς και να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ένα πραγματικό καταφύγιο κόντρα σε κακές ημέρες και διαθέσεις, χωρίς να χάσετε πόντο από το στιλ και την κομψότητά του, δεν έχετε να παρά να βάψετε τους τοίχους τους με τα κατάλληλα χρώματα. 

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια χρώματα είναι πιστοί σύμμαχοί σας και μπορούν να σας χαρίσουν την γαλήνη και την ηρεμία που αναζητάτε.

Moβ

Αυτό το σκούρο, πλούσιο και πολυτελές χρώμα είναι καθηλωτικό και, ως εκ τούτου, απόλυτα χαλαρωτικό. Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το μοβ δίνει βάθος στο χώρο. Με ποιον τρόπο; Επειδή είναι σκούρο δημιουργεί μια οπτική πλάνη που ξεγελά τα μάτια και τα κάνει να χάνουν τα όρια του χώρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.