HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Σκανδιναβική διακόσμηση: Φέρτε στον χώρο σας το στιλ που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα


11 Σεπτεμβρίου 2020

Σκανδιναβική διακόσμηση: Φέρτε στον χώρο σας το στιλ που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα

Η μίνιμαλ προσέγγιση στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων μπορεί να έρχεται και να φεύγει, υπάρχει όμως μια καθαρή διακοσμητική γραμμή που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας: η σκανδιναβική.

Σε αντίθεση με άλλα στιλ που θέλουν τους χώρους ευάερους αλλά άχρωμους, η σκανδιναβική διακόσμηση χρησιμοποιεί μια μίξη υφών, αντιθέσεων και απαλών χρωμάτων και δημιουργεί χώρους που είναι ζεστοί και φιλόξενοι. Αγκαλιάζοντας την φιλοσοφία του hygee η σκανδιναβική διακόσμηση έχει γίνει πλέον πιο άνετη από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω γιατί συμβαίνει αυτό και εμπνευστείτε για να την φέρετε στον δικό σας χώρο.

Φυσικό φως

Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι γνωστή για τις μίνιμαλ χρωματικές παλέτες, τις ζεστές πινελιές και τα έπιπλα σε μοντέρνα γραμμή. Ο σχεδιασμός συνήθως λαμβάνει υπόψη του το φυσικό φως – κάτι που δεν είναι τόσο αυτονόητο στις σκανδιναβικές χώρες. Οι χώροι είναι λοιπόν φτιαγμένοι για να είναι όσο το δυνατόν πιο φωτεινοί και να αναδείξουν το λιγοστό φως που υπάρχει.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.