HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έξυπνοι τρόποι για να αποφύγετε την ακαταστασία στο χολ


26 Σεπτεμβρίου 2020

Έξυπνοι τρόποι για να αποφύγετε την ακαταστασία στο χολ

Το χολ είναι ο χώρος που βλέπουμε πρώτο όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας και τελευταίο όταν φεύγουμε. Είναι συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε ένα χολ που είναι ακατάστατο, καθώς εκεί αφήνουμε ομπρέλες, παπούτσια, μπουφάν, ζακέτες και διάφορα αξεσουάρ όπως καπέλα, μαντήλια, τσάντες.

Ένα οργανωμένο χολ δεν θα σας βοηθήσει απλώς να διατηρείτε το σπίτι τακτοποιημένο, αλλά και να βρίσκετε όλα τα καθημερινά σας αντικείμενα χωρίς να πρέπει να αντιμετωπίσετε το.. χάος! Επιπρόσθετα, μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που θα φωτίσει τον χώρο σας και θα σας δίνει χαρά κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας. Αντλήστε, λοιπόν, έμπνευση από τις παρακάτω ιδέες και οργανώστε το προσωπικό σας χολ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Το παρακάτω χολ είναι οργανωμένο με απλό τρόπο και είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Μια μεταλλική κρεμάστρα με γάντζους έχει τοποθετηθεί στον τοίχο και φιλοξενεί μπουφάν και τσάντες. Ακριβώς από κάτω ένα ξύλινο έπιπλο με δύο επίπεδα είναι χρήσιμο για την αποθήκευση των παπουτσιών, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Προσέξτε τη λεπτομέρεια με τα μικρά γαντζάκια στο πλάι του επίπλου, όπου μπορείτε να κρεμάσετε κι άλλες τσάντες και ομπρέλες.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.