HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Γήινες αποχρώσεις: Διακοσμήστε το σπίτι σας με αυτές


28 Σεπτεμβρίου 2020

Γήινες αποχρώσεις: Διακοσμήστε το σπίτι σας με αυτές

Οι γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το καφέ και το ιβουάρ είναι διαχρονικές αξίες που δίνουν ηρεμία στο σπίτι σας; Δείτε μερικούς τρόπους για να υιοθετήσετε μία τέτοιου είδους διακόσμηση στο σπίτι σας. 

Μείνετε στην ίδια «οικογένεια» χρωμάτων

Αν θέλετε να επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις στο σπίτι σας τότε μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας σε παρόμοιες αποχρώσεις με χρώματα που προέρχονται από την ίδια «οικογένεια» χρωμάτων. Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξετε σκούρες ή ανοιχτές αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε και τα δύο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα από την ίδια παλέτα για το κάθε δωμάτιο για να δώσετε στο καθένα από αυτά τον δικό του χαρακτήρα. 

Αναμίξτε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ

Στην κουζίνα σας, για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ένα πολύ ανοιχτό μπεζ στους τοίχους της, ένα πιο σκούρο μπεζ στα φωτιστικά και τις κουρτίνες και ένα καφέ στους πάγκους, τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας. 

Φρέσκος καφές

Τα χρώματα του καφέ (από αυτό του εσπρέσσο μέχρι εκείνο του λάτε μακιάτο) μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον στα δωμάτια του σπιτιού σας. 

Επιλέξτε δύο χρώματα για να δώσετε έμφαση Όταν το σπίτι σας είναι διακοσμημένο με έπιπλα και χρώματα σε γήινες αποχρώσεις καλό είναι να βάλετε και άλλα δύο χρώματα στο παιχνίδι για να δώσετε προσωπικότητα στο χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα μπλε χαλί και να βάλετε κάπου και 1-2 βάζα σε κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.