HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές είναι οι διακοσμητικές τάσεις που ακολουθούν όσοι έχουν κομψά σπίτια


10 Οκτωβρίου 2020

Αυτές είναι οι διακοσμητικές τάσεις που ακολουθούν όσοι έχουν κομψά σπίτια

Οι τάσεις πάνε κι έρχονται, αλλά κάποιες φορές βλέπουμε μερικές τάσεις που αμέσως ξέρουμε πως θα εμφανιστούν σε όλα τα κομψά σπίτια και θα μείνουν για αρκετά χρόνια. Υπάρχει, όμως, μια νέα τάση που σηματοδοτεί την εξέλιξη του μοντέρνου design και έχει μια ροπή σε οργανικά σχήματα και ροδαλούς τόνους!

Μπαίνουμε, πλέον, στην νέα εποχή της διακόσμησης και υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα προς τις νέες και αυθεντικές φόρμες, τα αρχιτεκτονικά και καθαρά σχήματα με πολύ ραφιναρισμένες λεπτομέρειες. Για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα μεταμοντέρνο σπίτι, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε!

Ξεκινήστε με μια ιδιαίτερη καρέκλα

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είστε έτοιμοι να ανακαινίσετε ολόκληρο το καθιστικό σας, αλλά μην ανησυχείτε – ένα ή δύο κομμάτια μπορούν να το μεταμορφώσουν. Επιλέξτε μια καμπυλωτή καρέκλα και εξασφαλίστε πως οι κυρτές γραμμές της καρέκλας έρχονται σε αντίθεση με ίσιες ακμές, όπως για παράδειγμα  ενός χαλιού. Η αντίθεση και η ισορροπία είναι το κλειδί.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.