HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Οι πιο οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας


11 Οκτωβρίου 2020

Οι πιο οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να μεταμορφώσετε και να αλλάξετε τους τοίχους του σπιτιού ωστόσο πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που να μην σας το επιτρέπουν. 

Για παράδειγμα το βάψιμο των τοίχων ή η τοποθέτηση ταπετσαρίας μπορεί να  να μην σας το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ή να μην είναι στα άμεσα οικονομικά σας σχέδια. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν θέλετε να διακοσμήσετε τους τοίχους με ιδιαίτερο τρόπο ώστε να τραβάει τα βλέμματα μπορείτε να το κάνετε σε συγκεκριμένα σημεία και με τρόπο που να μην αφήσει σημάδια αργότερα.

Βάψτε σημείο του τοίχου

Με χρώματα που σας έχουν περισσέψει ή αγοράζοντας 1 κιλό χρώμα από ένα χρωματοπωλείο, μπορείτε να δώσετε μια χρωματιστή πινελιά σε όλους τους χώρους του σπιτιού χωρίς να χρειαστεί να βάψετε ολόκληρο τον τοίχο. Διαλέξτε ένα έντονο χρώμα εάν το χρώμα του υπόλοιπου σπιτιού είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις και βάψτε μόνο το εσωτερικό της κάσας σε κάθε άνοιγμα δωματίου.  Κάντε το μόνο σε περίπτωση που η κάσα της πόρτας μπορεί να βαφτεί. Κόστος αλλαγής από 0-10 ευρώ.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.