HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έτσι θα επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας


12 Οκτωβρίου 2020

Έτσι θα επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας

Ο καναπές είναι ένα από τα τρία πιο ακριβά έπιπλα του σπιτιού, γι αυτό πρέπει να κάνετε μια καλή και προσεκτική επιλογή. Θα τον έχετε μαζί σας για πολλά χρόνια και θα επηρεάσει τις χρωματικές επιλογές ολόκληρου του δωματίου. 

Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω πως μπορείτε να επιλέξετε το σωστά χρώμα που θα ταιριάζει στον χώρο σας.

Πώς να ξεκινήσετε

Αν ξεκινάτε να διακοσμείτε τον χώρο σας από το μηδέν, μπορείτε να επιλέξετε πρώτα τον καναπέ ώστε να προσαρμόσετε την υπόλοιπη διακόσμηση σε αυτόν. Αν, όμως, θέλετε να προσθέσετε έναν καινούργιο καναπέ σε ένα ήδη διακοσμημένο δωμάτιο, η επιλογή του χρώματος είναι πολύ σημαντική. Ξεκινήστε αποφασίζοντας αν ο καναπές σας θα είναι σε ουδέτερο ή σε κάποιο έντονο χρώμα, λαμβάνοντας υπόψη την ήδη υπάρχουσα χρωματική παλέτα. Η πιο δημοφιλής προσέγγιση είναι η επιλογή ενός χρώματος που συμπληρώνει την διακόσμηση και δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτός είναι δδκαι ο λόγος που τα ουδέτερα χρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.