HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Θέλετε απόλυτη ηρεμία στο σπίτι σας; Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρώματα


13 Νοεμβρίου 2020

Θέλετε απόλυτη ηρεμία στο σπίτι σας; Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρώματα

Όποιον επαγγελματία διακοσμητή και να ρωτήσετε θα σας πει πως η ψυχολογία είναι ένας παράγοντας άρρηκτα συνδεδεμένος με το σπίτι σας. Και είναι αλήθεια.

Τα έπιπλα, η διάταξή τους, τα διακοσμητικά αντικείμενα και γενικότερα οι επιλογές στην εσωτερική διακόσμηση έχουν άμεση επίδραση στο πώς νιώθετε μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Μία από τις σημαντικότερες επιλογές που έχετε να κάνετε είναι –φυσικά - τα χρώματα καθώς είναι αυτά που βάζουν τη βάση για την διάθεσή σας. Θέλετε να φέρετε την ηρεμία και την χαλάρωση στο σπίτι σας; Δείτε παρακάτω ποιες είναι ιδανικές επιλογές!

Μπεζ για το καθιστικό

Τα καθιστικά είναι από τους πιο πολυάσχολους χώρους του σπιτιού. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε ένα χρώμα με το οποίο δεν θα βαρεθείτε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μία απαλή και ουδέτερη απόχρωση είναι σίγουρα καλή επιλογή αν θέλετε να φέρετε την απόλυτη χαλάρωση στο καθιστικό σας και το μπεζ είναι ιδανικό: είναι θερμό, καλόγουστο και εύκολο να συνδυαστεί… με τα πάντα. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε πινελιές έντονων χρωμάτων για να δώσετε οπτικό ενδιαφέρον στο καθιστικό σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.