HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 απίστευτα αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πιο πολυτελής


19 Νοεμβρίου 2020

4 απίστευτα αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πιο πολυτελής

Μπορεί να μένετε πολλά χρόνια στο ίδιο σπίτι, τα έπιπλα σας να είναι αρκετά παλιά και να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα για πλήρη ανακαίνιση. Λύσεις υπάρχουν, όμως, πολλές και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ψάξαμε, κάναμε την έρευνά μας και ανακαλύψαμε 4 απίστευτους τρόπους για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πολύ πιο ακριβός και πολυτελής.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να ανανεωθεί ο χώρος σας. Αλλάξτε μόνο ένα έπιπλο ή κάποιο διακοσμητικό και αμέσως ο χώρος σας θα δείξει πολύ διαφορετικός.

Προσθέστε ένα έργο τέχνης

Ένα ωραίο έργο τέχνης μπορεί να μεταμορφώσει το δωμάτιό σας και να του προσθέσει πολυτέλεια, χρώμα και ζωντάνια. Κατεβάστε από τον τοίχο όλες τις κορνίζες ή τα κάδρα που έχετε και προσθέστε έναν μεγάλο πίνακα που θα δώσει ζωή στο χώρο σας. Όσο πιο μεγάλο και εντυπωσιακό είναι το έργο τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο έργο τέχνης μπορεί να γίνει το επίκεντρο της διακόσμησης και να σας διευκολύνει στο να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα για όλο τον υπόλοιπο χώρο. Δείτε ποια είναι τα 3 κυρίαρχα χρώματα στον πίνακά σας και χρησιμοποιήστε τα στη διακόσμηση όλου του δωματίου.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.