Μια εξαιρετική εμπειρία ήχου για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας με την υπογραφή της Harman Kardon

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να ανανεώσουμε τον χώρο μας, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βρούμε το στιλ διακόσμησης που μας ταιριάζει. Η πιο safe επιλογή αν δεν μπορεί κανείς να καταλήξει στο τι τον αντιπροσωπεύει είναι μία, η απλότητα. 

Το σύγχρονο design απαιτεί minimal γραμμές και λειτουργικούς χώρους, εύκολα προσβάσιμους. Φυσικά, το minimal δεν σημαίνει ότι είναι κάτι βαρετό. Αντίθετα, η απλοϊκή διακόσμηση ενός σπιτιού μπορεί να είναι ζεστή, άνετη και φυσικά στιλάτη. Επίσης, σε ένα σπίτι που θέλει να έχει μια σύγχρονη διακόσμηση, δεν λείπει φυσικά η τεχνολογία. Η λέξη τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για μια μοντέρνα και μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού. Όλες οι συσκευές που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε στο σαλόνι μας για παράδειγμα, θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά με τον χώρο.

Και εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η Harman Kardon. Ως σύγχρονοι και απαιτητικοί μουσικόφιλοι αναζητούμε πολλές φορές προϊόντα που συνδυάζουν αισθητική, design και τεχνολογία καινοτομίας. Προϊόντα τα οποία να μπορούν να συνδυαστούν άψογα με την καθημερινότητά μας. Όταν όμως αναφερόμαστε σε ένα multi-room σύστημα ηχείων αυτό σημαίνει: ευκολία στη χρήση και σύγχρονo design -ώστε τα ηχεία να ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι- σε συνδυασμό με superior ήχο, τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δυναμική πρόσβαση σε μουσικές υπηρεσίες streaming.

Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Harman Kardon είναι ο κορυφαίος ειδικός στον τομέα της ηχητικής μηχανικής και του σχεδιασμού, μαγεύοντας, εδώ και πολλές γενιές, κάθε χρήστη με τον υψηλής ποιότητας ήχο που προσφέρει. Η Harman Kardon παρουσιάζει τώρα το τελευταίο της επίτευγμα, τη νέα σειρά ασύρματων ηχείων Citation

Συνδυάζοντας έναν καινοτόμο ακουστικό σχεδιασμό, που παρέχει High Definition Audio, με τεχνολογίες αιχμής – όπως οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης, λειτουργίες Chromecast & Airplay, συμπεριλαμβανομένου του Google Assistant- η σειρά Citation αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά του Ήχου, στο σπίτι.

Η νέα αυτή σειρά της Harman Kardon περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα ασύρματων ηχείων, από bedside και φορητά μέχρι subwoofers, ηχομπάρες και high end Πύργους. Κάθε διαφορετικός χώρος του σπιτιού μας θα ταιριάξει με το κατάλληλο ηχείο για να καλύψει κάθε διαφορετική ανάγκη διασκέδασης, είτε πρόκειται για τις audiophile στιγμές μας, είτε πρόκειται για το loud πάρτυ με φίλους ή την απόλαυση μίας Home Cinema εμπειρίας.

Από σχεδιαστική σκοπιά, η φινέτσα που διακρίνει τη σειρά Citation της Harman Kardon είναι ασυναγώνιστη. Τα ηχεία διαθέτουν τον χαρακτηριστικό βιομηχανικό σχεδιασμό του brand, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε στοιχεία όπως οι κομψές λεπτομέρειες αλουμινίου. Τα υφάσματα των συσκευών είναι σχεδιασμένα από τον leader Ευρωπαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών Kvadrat και έρχονται σε δύο elegant αποχρώσεις: winter gray και classic black. Αυτός ο διαχρονικός σχεδιασμός έρχεται να ενώσει την  τεχνογνωσία της Harman Kardon στον τομέα της μηχανικής του ήχου και της τεχνολογίας, με το στιλ και την φινέτσα της Kvadrat.

Η σειρά Citation προσφέρει μια δυναμική εμπειρία ακρόασης, προσφέροντας την επιλογή για  χρήση των ηχείων ξεχωριστά ή την δημιουργία ενός ισχυρού, εντελώς ασύρματου συστήματος Home Cinema 5.1 καναλιών. Οι multi-room δυνατότητες τους, επιτρέπουν τον έλεγχο του όμορφου ήχου της Harman Kardon από οποιοδήποτε δωμάτιο, είτε προέρχεται από μία μόνο πηγή μουσικής, είτε αναπαράγοντας διαφορετικά μουσικά κομμάτια σε διαφορετικά δωμάτια.

Για να ολοκληρωθεί η απίστευτη απόδοση ήχου και η εξαιρετική σχεδίαση, η σειρά Citation διαθέτει επίσης λειτουργία Google Assistant. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις πιο δημοφιλείς και σύγχρονες μουσικές πλατφόρμες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με την έξυπνη ενεργοποίηση φωνής της Google. Ο φωνητικός βοηθός της Google κάνει πολύ πιο εύκολες και απλές, πολλές στιγμές της καθημερινότητας, και λέγοντας απλά  "Hey Google", μπορούμε να δημιουργήσουμε υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο, λίστες υποχρεώσεων, να ενημερωνόμαστε για τα τελευταία νέα, να ελέγξουμε έξυπνες οικιακές συσκευές  και πολλά ακόμα.

«Οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, τα οποία να τους δίνουν περισσότερες δυνατότητες από το να παίζουν μόνο μουσική», δήλωσε ο Michael Mauser, Πρόεδρος, Lifestyle Audio στην HARMAN. «Ενώ λειτουργίες όπως ο φωνητικός έλεγχος και η multi-room μετάδοση της μουσικής γίνονται standard, η σειρά Harman Kardon Citation είναι πολλά περισσότερα! Ο συνδυασμός της πρωτόγνωρης κληρονομιάς ήχου και του premium σχεδιασμού με έξυπνες λειτουργίες και ευκολία  στη χρήση, προσφέρει στα ηχεία της σειράς Citation τη μοναδική ευκαιρία να μεταμορφώσουν πραγματικά την ακουστική εμπειρία».

Επιπλέον, τα ηχεία της σειράς Harman Kardon Citation διαθέτουν ενσωματωμένο Chromecast, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε πάνω από 300 υπηρεσίες μουσικής και βίντεο ποιότητας HD. Μόλις ένα smartphone, tablet ή φορητός υπολογιστής συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με ένα ηχείο Citation, μπορεί να "μεταδώσει" την πιο πρόσφατη κυκλοφορία από τα top charts ή μία λίστα αναπαραγωγής από εφαρμογές συμβατές με Chromecast.  

Η σειρά ηχείων Citation αποτελείται από διάφορες επιλογές ηχείων για την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού ακροατή, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιλογών ηχείων όπως soundbars, subwoofer και tower ηχεία. 

Η σειρά Harman Kardon Citation είναι διαθέσιμη στο Πλαίσιο και σε επιλεγμένο δίκτυο πελατών της WaveMotion S.A.

Instagram: @harmankardongreece
Επίσημος Διανομέας WaveMotion S.A. www.wavemotion.gr