HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

To deco trend που μοιάζει να ξεπήδησε από μουσείο - Επιβλητικό και chic


Μάρθα Κουμπάνη

19 Φεβρουαρίου 2021

To deco trend που μοιάζει να ξεπήδησε από μουσείο - Επιβλητικό και chic

Η διακόσμηση του σπιτιού μας, λέει πολλά για την αισθητική και την προσωπικότητά μας. Και είναι αλήθεια πως δεν χρειάζονται πάντα μεγάλες και δραστικές αλλαγές για να ανανεώσουμε έναν χώρο. Αρκούν μερικές μικρές κομψές πινελιές και προσθήκες που θα δώσουν χαρακτήρα και ενδιαφέρον.

Ένα νέο trend στα διακοσμητικά που έχει κατακλύσει το Instagram και το Pinterest, μοιάζει να ξεπήδησε από μουσείο και ακόμα και σε μικρό μέγεθος είναι statement. Μικρά ή μεγαλύτερα γλυπτά και προτομές κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στους πιο ενημερωμένους μπουφέδες, βιβλιοθήκες και coffee tables.

Οι λάτρεις του μποέμ και της παριζιάνικης κομψότητας θα τα τοποθετήσουν ακόμα και στο πάτωμα δίπλα σε στίβες με βιβλία τέχνης και φωτογραφίας, ή συλλογές από posters. Moρφές τόσο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και ιστορίας, όσο και της ρωμαίικής περιόδου κλέβουν την παράσταση σε ένα μεγάλο γραφείο ή μια μικρή γωνιά.

Είναι φτιαγμένα από πέτρα, γύψο ή μάρμαρο και έχουν ουδέτερα χρώματα. Μπορεί ακόμα να είναι και κεριά, που δεν θα θέλετε να κάψετε. Μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε για να κρεμάτε και τα κοσμήματά σας!

Σίγουρα πάντως είναι επιβλητικά και γοητευτικά.





Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits